Gesloten

Kom jij ons team versterken?


DE DAMES VAN HURKMANS ZIJN OP ZOEK NAAR:

automonteur m/v


Ben jij een automonteur en vind je het leuk om in een kleiner familiebedrijf aan de slag te gaan? Ben jij die leuke man of vrouw en herken jij je in onderstaande dan zijn we op zoek naar jou! Voor onze werkplaats zijn wij op zoek naar een automonteur.


geboden wordt

We bieden je een functie die heel divers is, goede arbeidsvoorwaarden, een fijne werkplek in onze, door airco's gekoelde, werkplaats en je hebt bij ons altijd de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. We zijn een gezond universeel autobedrijf die het graag anders doet en klanten wil verrassen.


profiel kandidaat

Je vindt het leuk om aan diverse merken auto’s te werken. Je bent thuis in een universele garage en gaat geen uitdaging uit de weg. Of dat het gaat om onderhoud-reparatie of diagnose stellen, het maakt jou niet uit. Het doel is de klant zo goed mogelijk helpen!

- Een mbo-2 diploma richting automonteur

- Je bent leergierig

- Je hebt een klantgerichte benadering

- Je bent oplossingsgericht

- Werkt graag in een (klein) team


Wie zijn De Dames van Hurkmans?

Een plek waar vrouwen (maar natuurlijk ook mannen) terecht kunnen voor schadeherstel van en reparatie aan hun auto. Maar ook voor die leuke occasion. De enige plek in de autobranche waar (begrijpelijke) vrouwentaal gesproken wordt. Maar niet alleen dat. Het is een plek die is ingericht naar de belevingswereld en het koopgedrag van vrouwen. En biedt dus naast de dingen die je verwacht van een garage ook veel meer aanverwante producten om de belevenis nét even wat leuker te maken


meer informatie

Enthousiast?
Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Mail ons een korte brief met motivatie en cv naar Janita Hurkmans: janita@ddvh.nl of bel naar 073-7110421


Wij kijken uit naar je sollicitatie!