Gesloten


Schadeherstel

A.A.S. Dagherstel

Heeft u kleine autoschade? Via A.A.S. Dagherstel (www.aas-dagherstel.nl) kunt u bij ons terecht voor alle kleine autoschades die u hinderen, van deukjes en krasjes tot dashboard- en interieurschades. Op de menukaart vindt u alle schades die we binnen één dag én tegen een vaste prijs kunnen herstellen. Staat uw schade niet op de menukaart? Neem zeker contact met ons op want wij helpen u graag verder.

Schade direct bereken kan eenvoudig met de autoschade calculator.

* We ontkomen er niet aan u erop te wijzen dat het altijd kan voorkomen dat bepaalde schade om uiteenlopende redenen niet kan worden hersteld binnen één dag of tegen de vaste prijzen die wij hanteren. In dit geval zullen wij u precies vertellen waarom en de meer- of minderprijs met u doornemen.


Cosmetische schade

Steentje in de voorruit? De strakke lak van je auto geruïneerd door de driewieler van je peuter? Herkenbare schades, die wij gemakkelijk kunnen verhelpen. En de kosten zouden je zeker wel eens mee kunnen vallen. Samen kijken we of we de schade kunnen verhalen op je verzekering. Wij zijn aangesloten bij A.A.S. Schadeherstel, een landelijk netwerk van autoschadespecialisten. Onze vestiging in Nistelrode is al sinds de oprichting lid van deze coöperatie. En hoe handig is het, dat je bij ons deze cosmetische ingreep aan je auto kunt combineren met een reguliere onderhoudsbeurt? Lekker makkelijk toch?


Wil je meer informatie of gelijk een afspraak maken? Bel dan naar 073 - 711 04 21 of vul het contactformulier in zodat wij contact met u op kunnen nemen.

Naam
Achternaam
Postcode woonplaats
Telefoon
E-mail
Bericht