Gesloten

om jij ons team versterken?

De dames van Hurkmans zijn op zoek naar een:

gastvrije Schade-expert / Calculator (m/v) 24-38 uur per week


Geen dag is hetzelfde bij de Autoboetiek van DE DAMES VAN HURKMANS. “En van iedere dag proberen we een feestje te maken” aldus de zussen Mariëlle en Janita Hurkmans, eigenaren van Autoboetiek “DE DAMES VAN HURKMANS” in ’s-Hertogenbosch.


Voor onze schadeafdeling zijn wij op zoek naar een gastvrije schade-expert / calculator. Herken jij je in onderstaande dan zijn we op zoek naar jou!


Je bent het éerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je ontvangt de klant en gaat aan de slag om ze compleet te ontzorgen met de afwikkeling van hun autoschade.  De schade intake doe je samen met de klant. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het melden van de schade bij de verzekeringsmaatschappijen, het opmaken van schadecalculatie, het maken van werkorders en de planning voor de werkplaats. Tevens bied je ondersteuning aan de administratie door oa fakturen in te kopen. Je hebt zowel interne als externe contacten, met collega’s, klanten, leveranciers én verzekeringsmaatschappijen. Je bent in je element als je alles goed kan organiseren, het hectisch kan zijn en je altijd op zoek gaat naar de beste ontzorgende oplossing voor je klant! Passie voor auto’s en organiseren zijn je op het lijf geschreven. Misschien ben je wel op zoek naar de volgende stap na een aantal jaren werkervaring in de werkplaats?


Je hebt een MBO+/HBO werk- en denk niveau. Mogelijk ben je in het bezit van Audatex danwel bereid dit te leren. Je bent een warme, positieve en veelzijdige persoonlijkheid die een luisterend oor heeft voor onze klanten en deze graag maximaal wil ontzorgen.  Tevens ben je representatief, communicatief vaardig, een duizendpoot, kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken en ben je graag die spin in het web en houdt je van werken in een dynamische omgeving!


We bieden je een functie die heel divers is. We zijn een gezond schadebedrijf en universeel autobedrijf die het graag anders doet en klanten wil verrassen. Interesse? Mail ons voor vrijdag 31 januari 2020 een korte brief met motivatie en cv naar Marielle Hurkmans: marielle@ddvh.nl

Heb je nog vragen? Bel ons op 073 – 711 04 21.